Satsa på en spikpistol med gas

Det är inte fel att satsa på en spikpistol med gas, alltså en spikpistol som drivs av gas. Att spika för hand, det är inte alltid optimalt och det är inte heller särskilt ergonomiskt om du spikar ofta. En gasdriven spikpistol är vad du kan hitta hos Ergofast. De har flera olika gasverktyg, alla med en hög prestanda. En av deras modeller heter EF160HDLi. Den är ganska unik, eftersom att du kan ha den för:

  • Borrning
  • Pluggning
  • Infästning

Denna modell är lätt att använda samt att den är välbalanserad. Den går bra att använda i material som betong, leca, stål, betonghålsten, trä och så vidare.

Använd dig av en gasdriven spikpistol

Om du satsar på en spikpistol med gas, så kommer du att kunna spika snabbare och mer ergonomiskt. En stor fördel är att du kan röra dig fritt med den, utan att vara fast med en sladd eller liknande. Hos Ergofast kan du hitta flera modeller av spikpistoler som drivs av gas. Sedan har de även andra bra gasdrivna verktyg. De har även smarta infästningslösningar, luftdrivna verktyg, batteridrivna verktyg och mycket mer.

Bra produkter från Ergofast

Ergofast startade 1992, men då som Gothia Fästteknik AB. Två år senare, 1994 så började de samarbeta med MAX och det allra först med en patenterad najmaskin. Sedan dess har deras verksamhet växt och de har idag verksamhet i både Sverige och Norge. Sedan 2013 är hela koncernens verksamhet samlad i Ergofast AB. Du som vill veta mer om företaget eller mer om deras produkter, kolla gärna in deras hemsida.