Om oss

På Amiralsgatan 18, i centrala Malmö, ligger min butik och mat- och chokladstudio. När man kommer in möts man av en stor köksö med plats för 14 sittande personer eller 10 stycken som ska jobba runt ön.
Här kan man köpa praliner, tårtor och massor av annat underbart sött och syrligt. Eller varför inte fika på plats direkt vid köksön!
I den bakre delen av lokalen finns ett mer välutrustat kök med marmorskivor för temperering av choklad och all modern utrustning man kan tänka sig.
Jag ville skapa flera ytor där matglädjen ska kunna frodas samtidigt. Lite som Andy Warhols The Factory.

Väggarna är målade i grå kalkfärg, köksön är gjord av i massiv ek och hyllorna på väggen är av björk. Inredningen är noggrant komponerad för att ge samma känsla som maten vi lagar – närproducerat, enkelt och med hög kvalitet.

Kärleken till matlagning och dessertskapande genomsyrar hela verksamheten och tar sig i uttryck på många tänkbara sätt.
I mitt kök utbildas både privatpersoner och proffs. Jag håller kurser i matlagning, desserter och choklad – alltid med ett ekologiskt tänk i fokus.

Det gamla konceptet ”Astrid & Joel” har nu flyttat in i lokalen och ibland håller jag öppet på kvällen, precis som en vanlig restaurang, fast med några få exklusiva platser där maten mer eller mindre lagas framför ögonen på gästerna. Och ibland håller jag öppet för gemensam matlagning.

Du kan också höra av dig till oss om du vill ha hjälp med catering, chokladprovning, events, små konferenser och liknande. Kort sagt, hör av dig när matsinnena kurrar!

White Guide Bästa konditori i Skåne 2017
Tredje plats i Årets Konditor 2017
11:e plats Konditorernas Konditor 2017
19:e plats Konditorernas Konditori 2017
1;a plats Dessertmästarna 2014

Öppettider::

Måndagar 11-15
Tisdag-fredag 11-18
Lördag 11-14 (inge lunch på lördagar)
Söndag – stängt

Kontakt:
Telefon: 0705087027
Adress: Mat- & chokladstudion, Amiralsgatan 18, 211 55, Malmö
E-post: info@pastrybyjoellindqvist.se
Org.nr: 7911074677