OM MIG

Min filosofi är enkel. Man kan faktiskt likna den vid att göra glass. Jag tänker såhär: alla kan köpa mjölk, grädde, raffinerat vitt socker och ägg från burhöns och göra glass. Men det blir ingen vidare god glass av det. Jag letar istället fram en grym producent av färsk ekologisk getmjölk, som knappt hunnit svalna, och opastöriserad ekologisk grädde från bästa bonden. Jag plockar fram muscovadosocker från en fantastisk odlare på Mauritius och ägg från ekologiska vildrashöns på skånska slätten. Vilken jävla glass det blir. Samma typ av råvaror – men med ett helt annat tänk. Det är hög tid att vi slutar fuska och kompromissa med vad vi äter. Det är vi värda.

portfolio-1

BAKGRUND

Jag är konditor, kock och kokboksförfattare med erfarenheter både från Sverige och utlandet. Kanske mest känd som vinnare av Dessertmästarna 2014.

 

Jag har utfört uppdrag åt bland andra TV4, SVT, Caliente Beverages, Allers, Coop, Restaurangakademien, Dansukker, Magnus Johanssons bageri, Malmö Stad, White Guide, Electrolux, Convini, skolor och privatpersoner.

 

Jag erbjuder tjänster åt både privatpersoner och företag. Det kan vara allt ifrån kurser, föreläsningar, workshops, caterings, gästspel, matlagningsevent och demos till receptskrivning, möhippor/svensexor, företagsevent, tårtor och ”hemma hos-matlagning”.

 

Jag är ständigt på jakt efter nya spännande jobb och samarbetspartners och jobbar över hela landet.

DESSERTREVOLUTION!

I slutet av november 2015 släppte jag min första bok. Dessertrevolution – jordnära desserter i samklang med naturen. Den innehåller massor av recept, tips, tricks och tankar kring desserter och är fylld av inspiration för både amatörer som proffs och är ett måste i varje matintresserad människas bokhylla, om jag får säga det själv.

 

Boken finns att köpa i en hel del fysiska bokhandlare och kan självklart även köpas på nätet hos tex. Bokus.se eller Adlibris.com.

dessertrevolution-200px