MED MAT I FOKUS

Kärleken till matlagning och dessertskapande genomsyrar hela verksamheten och tar sig i uttryck på många tänkbara sätt. I mitt kök utbildas både privatpersoner och proffs. Jag håller kurser i matlagning, desserter och choklad – alltid med ett ekologiskt tänk i fokus. Det gamla konceptet ”Astrid & Joel” har nu flyttat in i lokalen och ibland håller jag öppet på kvällen, precis som en vanlig restaurang, fast med några få exklusiva platser där maten mer eller mindre lagas framför ögonen på gästerna. Och ibland håller jag öppet för gemensam matlagning.

Du kan också höra av dig till oss om du vill ha hjälp med catering, chokladprovning, events, små konferenser och liknande. Kort sagt, hör av dig när matsinnena kurrar!

Kurser:
Nya kurser för hela hösten och vintern finns nu i kalendern!
Det kommer fyllas på med ännu fler kurser efter hand!
Håll utkik och boka dem via kalendern!

Till kurskalendern